Световноизвестният PR експерт Максим Бехар дебютира на музикалната сцена и то директно

...
Световноизвестният PR експерт Максим Бехар дебютира на музикалната сцена и то директно
Коментари Харесай

PR експертът Максим Бехар стана певец, издаде първия си сингъл

Световноизвестният PR експерт Максим Бехар дебютира на музикалната сцена и то непосредствено в ефира на най-популярното американско R&B радио Hоt 21. В първия си сингъл " PR We Are “ Бехар си партнира с българката рап легенда Мишо Шамара, неговия син Lil Sha и американската кънтри сензация от Нешвил Сара Харалсън. Песента направи своята двойна премиера този вторник по едно и също време в Ню Йорк в ефира на радио Hot 21 и в София – по БГ Радио.

" Почти случайност ни събра в студиото с Мишо Шамара и сина му и единствено за няколко часа направихме песента – разказва Максим Бехар. За наша изненада тя бързо натрупа почитатели и откакто я изпратихме на няколко радио станции в Съединени американски щати, където Мишо живее със фамилията си, от авторитетното Hot 21 реагираха незабавно и предложиха промоцията да бъде първо при тях. Реших обаче, че за това би трябвало да имам и български сътрудник и приятелите ни от БГ радио откликнаха незабавно. “

Бехар, който е създател на текста, дружно с Lil Sha, е посветил дебютното си парче на бизнеса, в който работи от 30 години и с който има десетки международни триумфи – PR-а. Това в действителност е първата и единствена ария в света, правена в миналото за този бизнес.

Включването на нежните вокали на Сара Харалсън в сингъла също става съвсем на смешка. Бехар я кани да стане част от плана, откакто се среща с нея инцидентно в софийски пъб, където тя предишния месец има присъединяване единствено за една вечер с групата на българския издател и кънтри артист от Велико Търново Нейко Генчев. Певицата чува демо версията на " PR We Are “ и незабавно се съгласява да се включи в нея. Самата Сара Харалсън е известна американска кънтри певица, чийто гений все още ѝ е завоювал 4 оферти за номинация от тазгодишните награди Grammy. Тя има десетки издадени албуми, покорявали американските ранглисти.

" Естествено, много се учудихме – рап ария изпълнена от Максим Бехар, който всички в България познаваме в напълно друга роля. Песента и концепцията зад нея доста ни хареса – тя е написана от българи, изпълнена от българи и за секунда не се поколебахме да си партнираме в този план “, каза Николай Янчовичин, изпълнителен шеф на групата БГ Радио.

Мишо Шамара и сина му Lil Sha живеят в Чикаго, Съединени американски щати, от десетина години. Lil Sha сполучливо развива своята музикална кариера на локалния пазар, като към този момент има няколко шлагера в американските рап ранглисти и е писал музика за няколко известни американски рапъри. Тази година дружно с групата " Гумени глави “ те имаха зашеметяващо турне в България, което приключи с впечатляващ концерт в Лондон пред българската и английската аудитория.

" Беше доста вълнуващо да участваме в този план. За мен Максим постоянно е бил образец за това по какъв начин би трябвало да се работи и по какъв начин човек би трябвало да се държи в обществото, само че в този момент успяхме да забележим неговия професионализъм в деяние и той в действителност е на международно равнище във всичко, което прави. Сигурен съм, песента ще има величествен триумф в интернационалните ранглисти “, каза Михаил Михайлов, прочут с прякора Мишо Шамара и с паметните си хип-хоп песни от началото на 90-те.

Максим Бехар има намерение да продължи да развива музикалната си кариера и отсега нататък, дружно с главния си PR бизнес, където през предходната година той бе разгласен от авторитетното международно издание PR Week за " Най-добър PR експерт в Европа “. През тази година той издаде още две книги, получи държавно отличие от президента на Литва, и осъществя с компанията си М3 Communications Group, Inc. стотици успешни  бизнес планове, високо оценени от техните клиенти.

Песента " PR We Are “ можете да слушате в Spotify тук, както и в Apple Music и в над 100 други международни музикални платформи.

Видеоклипът към сингъла, направен в студиото на M3 Communications Group, Inc. от Кристиян Неделчев, също е към този момент лайв в YouTube.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР